Register / Log in

Server Costs Sep

Ends in 6 days 0%
It is currently Tue Sep 25, 2018 2:46 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 1:16 am 
RP Guide

Joined: Sat Mar 10, 2007 4:33 pm
Posts: 1642
Faction: Flight School
Offline
Talia Balain wrote:
Archon wrote:
Before you get too excited, the game itself on the test server is actually behind the current build here.
Seems like it included this bug:
viewtopic.php?f=14&t=9283
viewtopic.php?f=14&t=9287
viewtopic.php?f=14&t=9290



I'm getting this bug as well.

Image

Apparently this was one that was fixed on the regular server? Anyways, just thought I'd make a new thread for this so it's more noticeable.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 1:38 am 
Tally Teller

Joined: Mon Mar 03, 2008 1:20 am
Posts: 388
Faction: Azure League

Offline
Image

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 3:09 am 
Helpful

Joined: Sun Jan 27, 2008 8:32 pm
Posts: 1767
Faction: Azure League

Offline
I am experiencing the unable-to-land variety. (I show as flying. I can take my combats. My plane appears east-facing over the intended landed skyland. The queue indicator points at a landed portion of queue.)

Attempting to add flight legs to my queue gets a moose error about invalid starting locations. Attempting to add trade actions gets a moose error "You're in limbo."


...Update: Queue finished. Bluescreen mode activated.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 3:22 am 

Joined: Mon Dec 07, 2009 9:07 pm
Posts: 1
Faction: Azure League

Offline
Just bumping.

Image

_________________
...Ich will Hauptcharakter werden anstelle des Hauptcharakters!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 9:13 am 
Developer

Joined: Tue Dec 12, 2006 7:05 am
Posts: 3626
Location: Skybrary Archives
Offline
Me too.
My Radio's dead as well.

Unfortunately, my transportation powers only apply to the REAL server, not the test one.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 2:08 pm 
Combat Guru

Joined: Sun Dec 17, 2006 6:28 pm
Posts: 1924
Faction: Azure League

Offline
I'm taking off alright, but apparently when I land instead of landing at my destination I land back where I started as if I never left.

_________________
If brute force isn't working, you're just not using enough
Image
Proud recipient of the Golden Waffle Award


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 2:18 pm 
Explorer

Joined: Sun Apr 13, 2008 4:19 pm
Posts: 1127
Location: EST
Faction: Azure League

Offline
I'm just lost in blue.

_________________
Naes Draw
Earthbreach Exploration
IDAD CO
Fastest "Draw" in the west
Image
Remember your Flight School combat training.
Detect, Close, Maneuver, Attack, Disengage. Rinse and repeat.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 6:34 pm 
Snuggler

Joined: Wed Mar 10, 2010 3:19 pm
Posts: 200
Location: Halfway Between the Gutter and the Stars
Faction: Jade Hand

Offline
I'm getting blued, and also Gettied. It randomly chooses between the two. :sad:

_________________
(former)Vice President of the Jade Hand


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Tue Jan 18, 2011 8:44 am 
Developer

Joined: Tue Dec 12, 2006 7:05 am
Posts: 3626
Location: Skybrary Archives
Offline
Has anyone sent a PM to Archon?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Tue Jan 18, 2011 3:52 pm 
Incarnation of Rock

Joined: Wed Oct 01, 2008 10:38 pm
Posts: 661
Faction: Court of Violets

Offline
I'm getting the can't land bug on one character, and the other two characters complete their flights, but then it goes blue screen on me. After a refresh they're sitting on the skyland they started on, with the queue at the bottom and nothing moving. So they never actually took off.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Tue Jan 18, 2011 4:16 pm 
Explorer

Joined: Sun Apr 13, 2008 4:19 pm
Posts: 1127
Location: EST
Faction: Azure League

Offline
Calvin wrote:
Has anyone sent a PM to Archon?


No, should I?

_________________
Naes Draw
Earthbreach Exploration
IDAD CO
Fastest "Draw" in the west
Image
Remember your Flight School combat training.
Detect, Close, Maneuver, Attack, Disengage. Rinse and repeat.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Wed Jan 19, 2011 9:25 am 
Developer

Joined: Tue Dec 12, 2006 7:05 am
Posts: 3626
Location: Skybrary Archives
Offline
Nah. I'll send one.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Wed Jan 19, 2011 9:35 am 
Flight Master

Joined: Fri Sep 01, 2006 12:55 pm
Posts: 2773
Location: Volstoy
Faction: Flight School
Offline
We'll investigate!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Wed Jan 19, 2011 6:56 pm 
Noted Explorer

Joined: Wed Dec 13, 2006 7:51 am
Posts: 686
Location: Brooklyn, NY
Faction: Flight School
Offline
I have the same issue as Burrito Loco; I can plot legs and fly normally, but when I land, I end up back at my starting location and the game has forgotten that I flew at all (ie, no FP earned).

Fex

_________________
System: Chrome - Mac OS 10.7 - MacBook Pro (Intel - 2011 model)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Sat Jan 22, 2011 1:10 pm 
Noted Explorer

Joined: Wed Dec 13, 2006 7:51 am
Posts: 686
Location: Brooklyn, NY
Faction: Flight School
Offline
Out of curiosity, is there anyone who CAN play right now? I've been stuck with this bug from the start, so other than the 3 patrols I fought on New Hovlund, I'm grounded.


Fex

_________________
System: Chrome - Mac OS 10.7 - MacBook Pro (Intel - 2011 model)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Sat Jan 22, 2011 1:16 pm 

Joined: Tue Jan 22, 2008 11:21 am
Posts: 569
Faction: Flight School
Offline
Edmund C. Fex wrote:
Out of curiosity, is there anyone who CAN play right now? I've been stuck with this bug from the start, so other than the 3 patrols I fought on New Hovlund, I'm grounded.


Fex


Same deal, here.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Sat Jan 22, 2011 6:02 pm 
Snuggler

Joined: Wed Mar 10, 2010 3:19 pm
Posts: 200
Location: Halfway Between the Gutter and the Stars
Faction: Jade Hand

Offline
Dead Cloud wrote:
Edmund C. Fex wrote:
Out of curiosity, is there anyone who CAN play right now? I've been stuck with this bug from the start, so other than the 3 patrols I fought on New Hovlund, I'm grounded.


Fex


Same deal, here.


Same here.

_________________
(former)Vice President of the Jade Hand


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Sat Jan 22, 2011 6:38 pm 
Helpful

Joined: Sun Jan 27, 2008 8:32 pm
Posts: 1767
Faction: Azure League

Offline
I suspect Archon is not receiving useful test data. Nobody has yet run reputation on any skyland further out than Steppe, which I find unlikely if many folks were still able to play.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Sat Jan 22, 2011 10:31 pm 
Incarnation of Rock

Joined: Wed Oct 01, 2008 10:38 pm
Posts: 661
Faction: Court of Violets

Offline
I strongly suspect that nobody is able to play on the test server at all anymore, which yeah, doesn't give you much data.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant land/blue screen bug
PostPosted: Sun Jan 23, 2011 7:14 am 
Developer

Joined: Tue Dec 12, 2006 7:05 am
Posts: 3626
Location: Skybrary Archives
Offline
Edmund C. Fex wrote:
Out of curiosity, is there anyone who CAN play right now?
To answer your question more directly Fex, I have been unable to play since my first queue (should have) completed.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group